Art BLOKK - 2010. október

Az Art BLOKK a Corvin Bevásárlóközpont kezdeményezésére jött létre, azzal a céllal, hogy az 1990-ben alapított, nagy múltú Várfok Galériával egy időszaki művészeti projektet hozzon létre az új generációs bevásárlóközpont épületében. A Várfok Galéria és fiókgalériája a Spiritusz Galéria a neves mesterektől kezdve a legfiatalabb tehetségek izgalmas, friss és karakteres művein át a kortárs képzőművészet széles spektrumát képviseli. Egyik elsődleges célja, hogy a kortárs művészet „rajongóinak” számát egyre gyarapítva, minél szélesebb rétegekkel megismertesse és megszerettesse a jelenkor izgalmas vizuális megnyilvánulási formáit.

Az Art BLOKK is ennek megfelelően született: három hónapig működik a mögöttünk látható térben azzal a céllal, hogy a kortárs művészet fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az Art BLOKK kiállításaival impulzusokat kíván sugározni az erre sétálók, nézelődők, vásárlók számára, és mintegy mágnesként bevonzani őket a kiállított művek aurájába, az egyedi és maradandó értéket képviselő művészeti alkotások világába.

Az Art BLOKK képet nyújt arról, hogy az otthonunkban, munkahelyünkön és a közösségi tereken elhelyezett kvalitásos műalkotás milyen egyedülálló atmoszférát tud kialakítani környezetünkben.

Az Art BLOKK segítségével lépjen be a kortárs művek varázslatos „blokkjába”, de ne elégedjen meg ezzel; látogasson el a Várfok Galériába is, ahol kiállításainkkal és programjainkkal várjuk a kortárs képzőművészet rajongóit és gyűjtőit.

english »
SPIRITUSZ SZEKCIÓ

Feltörekvő tehetségek, friss irányvonalak

Alkotók
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen a legfrissebb eseményeinkről!

Partnereink
Bor Társaság Hotel Castle Garden
StocekANY Biztonsági Nyomda
 
      
Kiemelt informatikai partnerünk
PiarSoft

Alapítvány

A Várfok 14 Galéria Alapítvány tevékenységéről bővebben.

tovább
© Várfok Galéria | 1990 óta | Régebi honlapjaink: 2000-2004: Várfok 1.0 | 2004-2009:    | 1012 Budapest, Várfok u. 11. | Tel: (+ 36.1) 2135155; (+ 36) 30.562 2772 | galeria@varfok-galeria.hu