Ajánlja adója 1% -át a Várfok 14 Műhelygaléria Alapítvány javára

2008.09.15

Ahhoz kérjük az Ön segítségét, hogy támogassa adójának 1 százalékával a közhasznú Várfok 14 Műhelygaléria Alapítványt, hogy továbbra is folytathassuk azt, amit 18 évvel ezelőtt elkezdtünk. Ezért kérjük Önt, hogy adóbevallásának kitöltésekor, a civil szervezeteknek adható 1 % - ot a Várfok 14 műhelyhelygaléria Alapítvány számára ajánlja fel.

Tisztelt Látogatónk, kedves Művészetbarát!


Amint azt minden bizonnyal Ön is tudja, a Várfok Galéria immáron 18 éve dogozik azért, hogy magyar művészeink számára folyamatos bemutatkozási lehetőséget biztosítson, megismertetve így a kortárs magyar művészetet mind nemzeti, mind nemzetközi viszonylatban is. Már 9 éve, hogy rendszeres résztvevői vagyunk különböző nagy és elismert nemzetközi vásároknak – FIAC Párizs, Arco Madrid, Kunst Zürich, Kunst Köln. Olyan, a kortárs magyar művészeti élet kiemelkedő festőművészei tartoznak többek között galériánkhoz, mint El Kazovszkij, feLugossy László, Nádler István, Szirtes János, Szotyory László, a fiatalabb generációból Csiszér Zsuzsi, Győrffy László és Herman Levente.
Az 1990-ben alapított Várfok Galéria tevékenységét, kiállításait és a Galériához tartozó művészeket a Várfok 14 Műhelygaléria Alapítvány támogatja. Szükség is van erre, mert a Várfok Galéria ugyan profitorientált kortárs művészeti kiállítóhely, de gyakran veszünk részt nonprofit vállalkozásokban is. Szerveztünk olyan eseményeket, performance-okat, mint például a Budapesti Őszi Fesztivállal közösen megrendezésre kerülő ZabArt – Csurka Eszter kenyérszobor akciója.
A kiállításokkal párhuzamosan – támogatói segítséggel - rendszeresen készítünk katalógusokat a Várfok Galéria művészei számára. Legújabb kiadványunk egy, a Várfok Galéria 15 éves működését és művészeit bemutató könyv, mely hosszú előkészületi stádium után 2006 szeptemberében látott napvilágot. 2007 novemberében készült el aatoth franyo katalógusa, melyben a legutóbbi kiállításon szerepelt munkák kaptak helyet. Ezek a katalógusok eljutnak a legfontosabb könyvtárakba, a nemzetközi kiállításokon való részvételünkkor a nemzetközi közönséghez, így sokban hozzájárulnak a kortárs magyar képzőművészet megismertetéséhez. Idei terveink között szerepelt a Várfok Füzetek sorozat bővítése Győrffy László katalógusával, amely mára már el is készült. Az ilyen és ehhez hasonló támogatói tevékenységeket a jövőben is folytatni szándékozunk.


Ahhoz kérjük tehát az Ön segítségét, hogy támogassa adójának 1 százalékával a közhasznú Várfok 14 Műhelygaléria Alapítványt, hogy továbbra is folytathassuk azt, amit 18 évvel ezelőtt elkezdtünk. Ezért kérjük Önt, hogy adóbevallásának kitöltésekor, a civil szervezeteknek adható 1 % - ot a Várfok 14 Műhelygaléria Alapítvány számára ajánlja fel.

Adószám:
19677392-1-41
Bankszámlaszám:
11701004 - 20181772

Várfok 14 Műhelygaléria Alapítvány
1012 Budapest Várfok utca 14.
Telefon: 213 51 55
Alapítványunkról további információt kaphat a www.nonprofit.hu internetes adatbázisban is.

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT és az ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel!

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT
A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL
A kedvezményezett adószáma:
1 9 6 7 7 3 9 2  1  4 1
A kedvezményezett neve:
Várfok 14 Műhelygaléria Alapítvány

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
TUDNIVALÓK
Ezt a nyilatkozatot csak akkor töltse ki, ha valamely társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára kíván rendelkezni.
A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat elhelyezhető legyen.
FONTOS!
A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


A fenti, bekeretezett nyilatkozatot kérjük, vágja ki.
Az APEH útmutatása:
Az idén is rendelkezhet az összevont adóalapját terhelő, a kedvezményekkel és az önkéntes kölcsönös pénztári egyéni számlára, valamint a nyugdíj-előtakarékossági számlára az Ön által átutalni rendelt összeggel csökkentett és befizetett adója 2x1 százalékáról. Az egyik 1 százalékot a külön törvényben meghatározott alapítvány, társadalmi szervezet vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára juttathatja.
A másik 1 százalékot valamely bíróság által bejegyzett egyház vagy a költségvetési törvényben meghatározott kiemelt előirányzat javára adományozhatja.
A lezárt borítékot a személyi jövedelemadó bevallásával együtt, azzal egy borítékban küldje meg az adóhivatalnak. Ha adójának 2x1 százalékáról rendelkezik, akkor mindkét nyilatkozatot egy borítékba tegye bele.
Ha Ön adóhatósági adómegállapítást kér, akkor a rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot az adómegállapítást kérő nyilatkozattal együtt, azzal egy borítékban küldje meg az adóhivatalnak.
A borítékot a ragasztott felületére átnyúlóan saját kezűleg írja alá!
Ha Ön az adóhatósági adómegállapítás választását a munkáltatójánál jelenti be vagy munkáltatói adómegállapítást kér, akkor a rendelkező nyilatkozatait tartalmazó borítékot is a munkáltatójának adja át.

english »
Archívum
201920182017201620152014
201320122011201020092008
200720062005
SPIRITUSZ SZEKCIÓ

Feltörekvő tehetségek, friss irányvonalak

Alkotók
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen a legfrissebb eseményeinkről!

Partnereink
Bor Társaság Hotel Castle Garden
StocekANY Biztonsági Nyomda
 
      
Kiemelt informatikai partnerünk
PiarSoft

Alapítvány

A Várfok 14 Galéria Alapítvány tevékenységéről bővebben.

tovább
© Várfok Galéria | 1990 óta | Régebi honlapjaink: 2000-2004: Várfok 1.0 | 2004-2009:    | 1012 Budapest, Várfok u. 11. | Tel: (+ 36.1) 2135155; (+ 36) 30.562 2772 | galeria@varfok-galeria.hu